Acesti biscuiti fara gluten cu ovaz si chips de ciocolata sunt gustarea ideala pentru celiaci, dar si pentru cei ce vor sa diminueze consumul de gluten.
- Ideal si pentru vegetarieni;
- Fara gluten;
- Bogat in fibre;
- Conceput cu ulei de floarea-soarelui;
- A se pastra la loc uscat si racoros.
INGREDIENTE: amidon de porumb, bucati de ciocolata 17% (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsifiant lecitina din SOIA), ulei vegetal 14%(ulei de floarea soarelui cu continut oleic ridicat), fulgi de OVAZ 13%, zahar, oligofructoza, polidextroza, amidon din orez, sare, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), aroma, aroma naturala, emulsifiant: lecitina de SOIA. Produsul poate contine urme de lapte. Fara grau. Fara oua. Fara nuci. Bogat in fibre.
Valoare energetica per 100g: 1938 kj/ 462 kcal. Declaratie nutitionala medie per 100g: grasimi 18g (din care acizi grasi saturati 4 g), glucide 67 g (din care zaharuri 18 g), fibre 7.0 g, proteine 4.5 g, sare 0.60 g. Cutia contine aproximativ 20 biscuiti a cate 11g fiecare.
Gullon recomanda o dieta variata, echilibrata, ca parte a unui stil de viata sanatos. A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de soare. Odata deschis a se pastra in aceleasi conditii si a se inchide dupa fiecare utilizare. A se consuma, de preferinta, inainte de vezi data stantata pe laterala ambalajului. Imaginea de pe ambalaj reprezinta sugestie de prezentare.