Sănătos, gustos și gata de mâncat în câteva minute – încearcă noul nostru blat de pizza fara gluten, pre-copt și generos!
Ingrediente blat de pizza fara gluten: mix de pizza (făină de orez alb și brun, porumb, mei, linte roșie, mazăre, amidon de porumb, tapioca, cartofi, tărâte de psyllium, bicarbonat de sodiu, gumă de guar), sare, drojdie, suc de lămâie, ulei extravirgin de măsline.
Zi de livrare: in fiecare miercuri, in limita stocului disponibil. Blatul se poate păstra la congelator timp de 3 luni.
Blatul nostru de pizza margherita
Mod de preparare:
-
Preîncălziți cuptorul la 200 °C.
-
Scoateți baza din ambalaj, ungeți-o cu sos de roșii și adăugați ingredientele preferate.
-
Așezați pizza într-o tavă și coaceți timp de 4-5 minute fără ventilatie, și pentru încă 3 minute cu ventilație, sau până când marginile devin aurii, iar toppingurile prind culoare.
-
Serviți-o caldă. Dacă s-a răcit, o puteți reîncălzi în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.




Simona (proprietar verificat) –
Aceste blaturi sunt delicioase,le pregătesc gen pizza sau dacă am pofta de ceva dulce le bag la cuptor pentru câteva minute apoi le ung cu miere…
SM (proprietar verificat) –
Foarte bun.
Lidia Goangă (proprietar verificat) –
Blatul de pizza – curat din punct de vedere al ingredientelor
Gustul și textura unei pizza homemade, perfect pentru a fi păstrat în congelator și a fi folosit în orice fel ne dorim noi sa fie pizza.