Sănătos, gustos și gata de mâncat în câteva minute – încearcă noul nostru blat de pizza margherita fara gluten, pre-copt și generos!
Ingrediente blat de pizza margherita fara gluten: mix de pizza (făină de orez alb și brun, porumb, mei, linte roșie, mazăre, amidon de porumb, tapioca, cartofi, tărâte de psyllium, bicarbonat de sodiu, gumă de guar), sare, drojdie, suc de lămâie, ulei extravirgin de măsline, sos de roșii și mozzarella.
Zi de livrare: in fiecare miercuri, in limita stocului disponibil. Blatul se poate păstra la congelator timp de 3 luni.
Mod de preparare:
-
Preîncălziți cuptorul la 200 °C.
-
Scoateți baza din ambalaj și adăugați ingredientele preferate.
-
Așezați pizza într-o tavă și coaceți timp de 3-4 minute fără ventilatie, și pentru încă 3 minute cu ventilație, sau până când marginile devin aurii, iar toppingurile prind culoare.
-
Serviți-o caldă. Dacă s-a răcit, o puteți reîncălzi în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.




Beatrice (proprietar verificat) –
Cea mai buna baza de pizza fara gluten
Cezar (proprietar verificat) –
La fel ca o pizza cu gluten superioara, in stil italian. Delicioasa atat pentru celiaci cat si pentru cei care pot consuma si gluten, mai buna decat in multe pizzerii standard