[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1O77N6Jw_Ww[/embedyt]
Numele meu este Radu, am 24 de ani și sunt din Ploiești. Sunt celiac de la vârsta de 3 ani, atunci când am încetat temporar din creștere din cauza acestei afecțiuni. Chiar dacă consideram glutenul ca fiind doar un aspect negativ al vieții mele, acest lucru a luat o întorsătură de 180° în ultimul an și jumătate, culminând cu cartea „Retete fara gluten”.
În noiembrie 2020 am creat un blog numit “Retete fara gluten”, cu intenția de a educa și de a-mi ajuta semenii în călătoria lor culinară. Acesta a ajuns sa fie unul dintre cele mai mari bloguri fără gluten din România, ajutând mii de oameni sa înțeleagă toate aspectele acestui stil de viață. Am fost ales ambasador al Asociației Romane pentru Intolenrață la Gluten (ARIG) în 2022, pentru a promova misiunea asociației și pentru a susține obiectivele acesteia în beneficiul persoanelor cu boala celiacă.
Venind din domeniul ospitalitații și al marketingului digital, am simțit că pot aduce un plus de valoare în viața comunității fără gluten. Simt că am învățat ceva din experiențele culinare dificile prin care am trecut, astfel încât să nu trebuiască să treceți și dvs. prin ele. Scopul meu este să ajut cât mai mulți oameni să trăiască cea mai frumoasă viața posibilă, iar un prim pas implică mâncarea gustoasă.
Toate rețetele pe care le veți vedea în continuare sunt rezultatul unor nopți târzii și frumoase petrecute în bucătarie. În cartea de retete fara gluten veți descoperi în principal rețete pe care le-am învațat pe parcursul călatoriei mele, împarțite în 5 capitole, culminând cu o mulțime de dulciuri.
Abia aștept să văd poze cu preparatele pe care le-ați gătit din carte! Veți putea participa în viitorul apropiat și la câteva dintre cursurile mele de gătit, unde veți putea învăța și mai multe despre gluten. Sunt nerăbdător să primesc feedback-ul vostru pentru a putea îmbunătăți comunitatea împreună!