Noodles Shirataki din faina de Konjac fara gluten 200g Saitaku

16,97lei

Taiteii japonezi Shirataki sunt facuti din faina de konjac si pot fi consumati in supe, salate, respectiv in diverse preparate cu taitei. In Japonia, Shirataki Noodles sunt serviti  in mod traditional cu faimosul fel de mancare Sukiyaki.

Shirataki Noodles nu au gluten si sunt saraci in calorii.

 

Taitei Shirataki sunt produsi dintr-o substanta numita glucomannan care provine din radacina konjac. Glucomannanul este o fibra solubila care absoarbe multa apa. Taitei din faina de glucomannan sunt de fapt aproximativ 3% fibre si 97% apa, deci este usor de inteles de ce au un continut atat de scazut de calorii.

 

Ce este Konjac?  Este o radacina comestibila a unui arbore asiatic cu acelasi nume. Este un aliment fara gluten, 100% natural si nu provoaca alergii. Aproape ca nu are calorii si absoarbe pana la 100 de ori greutatea sa in apa (de 70 de ori mai mult decat taratele de ovaz). Konjac este, asadar, un aliment ideal care ne satura fara sa ne aduca prea multe calorii! 

In plus fata de senzatia de satietate, konjac nu influenteaza glicemia si colesterolul pentru ca fibrele glucomanan absorb apa in mod eficient in tractul digestiv si scad absorbtia de carbohidrati. 

 

Shirataki Noodles se vand preambalati in lichid. Inainte de utilizare, trebuiesc clatiti cu atentie cu apa rece. Se pot servi in supa sau ca si garnitura calda sau rece alaturi de legume sau carne.

SKU: 2022 Categorii: ,