Orezul Originario este un orez cu boabe rotunde si corpolente, un aspect perlat și mai presus de toate o capacitate mare de absorbție. Multumita catifelarii si capacitatii de a-si dubla volumul in timpul prepararii, este ideal si pentru supe, orez cu lapte, preparate gratinate, umpluturi, prăjituri de orez, chiftele și crochete umplute.
Ca si produs natural, orezul este cel mai consumat aliment la nivel mondial.
Fiecare calitate de orez este recomandata pentru o anumita mancare de orez, in functie de calitatile bobului de orez.
Consumatorii care sunt intoleranti la gluten, aleg mancarurile de orez, deoarece orezul este o cereala fara gluten,usor digerabila si nutrienta.
Orezul Originario are o mare abilitate, aceea de a-și dubla volumul, fiind de altfel destul de des folosit în preparatele din bucătăriile internaționale.
Noi pastram acest orez sub vid pentru a-i pastra aroma sa proaspata si gustoasa atunci cand il gatiti.
Ingrediente: orez.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1504 kJ / 354 kcal; Grasimi <0,5 g, din care saturate <0,1 g; Carbohidrati 80 g, din care zaharuri <0,5 g, Proteine 6,7 g, Sare 0,01 g.