Sugestie de servire: Paste Gramigna cu Anghinare Marinate si Sos de Rosii Tomato Fritto Hida (Fara Gluten)
Ingrediente necesare:
- 250g paste Gramigna Farmo
- 200g anghinare marinate Cynara, taiate in bucati
- 1 catel de usturoi, maruntit
- 2 linguri de ulei de masline extra virgin Oro Bailen Picual
- 1 borcan sos de rosii Tomato Fritto Hida
- Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
- Parmezan ras pentru servire (optional)
- Patrunjel proaspat tocat pentru servire (optional)
Sugestii de servire:
- Puneti o oala cu apa sa fiarba si adaugati putina sare. Cand apa da in clocot, adaugati Pastele Gramigna si gatiti-le conform instructiunilor de pe ambalaj, pana cand sunt al dente.
- Intre timp, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati usturoiul maruntit si caliti-l usor pana cand devine auriu si aromat.
- Adaugati anghinarele marinate taiate in bucati in tigaie si gatiti-le timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand, pentru a le incalzi usor.
- Adaugati sosul de rosii Tomato Fritto Hida in tigaie si lasati-l sa fiarba la foc mic timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand.
- Scurgeti pastele si adaugati-le in tigaie peste anghinarele marinate si sosul de rosii.
- Condimentati cu sare si piper dupa gust si amestecati bine pentru a combina toate ingredientele si a imbraca pastele in sosul aromat.
- Transferati pastele Gramigna cu anghinare marinate si sos de rosii in farfurii de servire si presarati parmezan ras si patrunjel tocat deasupra, daca doriti.
- Servesteti imediat si bucurati-va de aceasta reteta delicioasa si fara gluten de Paste Gramigna cu anghinare marinate si sos de rosii Tomato Fritto Hida!
Ingrediente: faina de porumb 50% (UE), faina de orez brun 40% (UE/Extra UE), faina de orez alb, amidon de cartofi.
Cantitate neta: 250gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 353kcal/1497kj, Grasimi 1,4g din care acizi grasi saturati 0g, Glucide 78g din care zaharuri 0g, Fibre 2,2g, Proteine 6g, Sare 0,03g.