Aceste spaghete fara gluten din porumb sunt perfecte pentru a completa orice reteta si pentru a-ti incanta familia si prietenii cu preparate senzationale, fie ca au intoleranta la gluten sau pur si simplu sunt iubitori ai unei vieti sanatoase.
Ne propunem sa aducem gustul la masa si sa convingem oamenii, inclusiv cei fara boala celiaca, ca o dieta fara gluten poate fi urmata fara dificultati, facilitand persoanelor cu boala celiaca sa conduca o gospodarie avand intreaga familie fericita cu consumul produselor fara gluten.
Sugestie de servire: Sos de rosii Al Vapore si tocanita de cod
Sugestie de servire: Spaghete cu Sos de Rosii Tomato Fritto Hida si Capere (Fara Gluten)
Ingrediente: faina de porumb 50% (UE), faina de orez brun 40% (UE/Extra UE), faina de orez alb, amidon de cartofi.
Cantitate neta: 250gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 353kcal/1497kj, Grasimi 1,4g din care acizi grasi saturati 0g, Glucide 78g din care zaharuri 0g, Fibre 2,2g, Proteine 6g, Sare 0,03g