Gama de paste fara gluten de la Seitz este produsa din 1995 in sudul Germaniei cu echipamente de ultima generatie. Materii prime selectate, garantat fara Organisme Modificate Genetic, angajati motivati si managementul continuu al calitatii asigura o calitate constanta excelenta.
Regula noastra de conduita in afaceri este ghidata de sarcina de a oferi o dieta variata, fara contaminare, fara gluten. Fara a pierde niciodata din vedere aceasta maxima, echipa noastra se preocupa constant de gustul si calitatea produselor. Gama noastra este dezvoltata in conformitate cu standarde stricte si inalte.
Ne propunem sa aducem gustul la masa si sa convingem oamenii, inclusiv cei fara boala celiaca, ca o dieta fara gluten poate fi urmata fara dificultati, facilitand persoanelor cu boala celiaca sa conduca o gospodarie avand intreaga familie fericita cu consumul produselor fara gluten.
Timp de gatire: 3 minute.
Ingrediente taitei pentru supa fara gluten: faina de porumb, faina de naut, emulgator* (mono- si digliceride ale acizilor grasi). * de origine vegetala, fara ulei de palmier.
Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Germania. Fara gluten. Variatiile de culoare se datoreaza materiei prime folosite. A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma, de preferinta inainte de: vezi punga.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 368kcal/1558kj, Grasimi 2,4g din care acizi grasi saturati 0,6g, Glucide 79g din care zaharuri 1,2g, Fibre 2,2g, Proteine 6,4g, Sare <0,01g.