Un produs premium manufacturat artizanal – PREMIUM HAND MADE!
Acest produs provine din Aveiro, oras care este renumit ca fiind Venetia Portugaliei! Un loc pe care daca inca nu l-ati vizitat, trebuie neaparat sa o faceti!
Printre multitudinea de lucruri minunate pe care le puteti vedea in Aveiro, in mod obligatoriu trebuie sa gustati si unul dintre felurile de mancare preparate cu vedeta gastronomiei portugheze, codul sau binecunoscutul Bacalhau!
Caldeirada, o reteta traditional portugheza, este o tocana de peste preparata dintr-o mare varietate de peste impreuna cu multe alte ingrediente.
Numita si “tocana pescarilor”, acest fel de mancare a fost descries ca fiind” un amestec de peste care variaza in functie de ceea ce au reusit sa prinda pescarii”.
Caldeirada este similara cu alte tipuri de tocana de peste cum ar fi: Bouillabaisse – Franta, Kakavia – Grecia, Zarzuela – Spania sau Cacciucco – Italia.
Incercati acest produs pe o felie de paine prajita cu hummus si veti simti imediat traditia si apropierea de Portugalia!
Ingrediente: 60% cod, 28% ulei de masline, 7% pulpa de rosii, 2% ceapa, piper, condimente si sare. Productie artizanala.
Cantitate neta: 120 g. Masa uscata: 78 g.
Ambalaj cu cheita, pentru o deschidere usoara. Tara de origine: Portugalia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1319 kJ / 319 kcal; Grasimi 28 g, din care saturate 4 g; Carbohidrati <0,5 g, din care zaharuri <0,5 g, Proteine 16 g, Sare 1,6 g.